Βραβεία Ανώτερης Γεύσης για τα προϊόντα της Φάρμα Κουκάκη

Η Φάρμα Κουκάκη συμμετείχε με τέσσερα προϊόντα στον διαγωνισμό Superior Taste Awards 2020 που διεξήχθη στις Βρυξέλες τον Μάϊο, από το Διεθνές Ινστιτούτο Ποιότητας.

Και τα τέσσερα προϊόντα έλαβαν εξαιρετικές διακρίσεις!

Την ανώτατη διάκριση πέτυχαν το Πλήρες Στραγγιστό Γιαούρτι & το Fruitful με Ροδάκινο, Βερίκοκο, Σταφύλι της Φάρμα Κουκάκη. Βραβεύτηκαν με 3 χρυσά αστέρια επιτυγχάνοντας γενική βαθμολογία πάνω από 90% (εξαιρετική γεύση)!

Μεγάλη διάκριση και για το Στραγγιστό Γιαούρτι 2% & το Fruitful Φράουλα, Κεράσι, Ρόδι της Φάρμα Κουκάκη, τα οποία έλαβαν από 2 χρυσά αστέρια (γενική βαθμολογία από 80% έως 90%: αξιοσημείωτη γεύση).

Τα "Superior Taste Awards" αποτελούν τη μοναδική σφραγίδα ποιότητας στην γεύση η οποία δίνεται από διαμορφωτές γνώμης, οι οποίοι είναι βραβευμένοι με Michelin Σεφ & Γευσιγνώστες. Η κριτική τους επιτροπή αποτελείται από περισσότερους από 200 διάσημους Σεφ και Σομελιέ από 15 ευρωπαϊκούς συλλόγους αρχιμαγείρων. Κατά την διάρκεια των δοκιμών, κάθε προϊόν υπόκειται σε μια γευσιγνωσία στα 'τυφλά΄ σύμφωνα με αυστηρούς κανόνες οργανοληπτικής ανάλυσης.

Στη Φάρμα Κουκάκη η παραγωγή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας από άριστη πρώτη ύλη είναι αδιαπραγμάτευτη. Βασική πτυχή της ποιότητας αποτελεί η γεύση. Στα πλαίσια της νοοτροπίας συνεχούς αξιολόγησης και βελτίωσης των προϊόντων μας συμμετείχαμε και φέτος στον διεθνή διαγωνισμό Superior Taste Awards, λαμβάνοντας εξαιρετικές διακρίσεις και επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία χρονιά ότι παραμένουμε πιστοί στο όραμα μας: ‘Να καθιερωθούμε στη συνείδηση των Ελλήνων καταναλωτών ως ο κορυφαίος παραγωγός αγνών γαλακτοκομικών προϊόντων’.