Υλικά
- 300 γραμμάρια αλεύρι
- 50 γραμμάρια λάδι
- 50 γραμμάρια γάλα
- 3 αυγά
- 1 βανίλια
- κανέλα
- μέλι
- καρύδια τριμμένα
Εκτέλεση
- Τοποθετούμε σε ένα σκεύος το αλεύρι, το λάδι, το γάλα, τα αυγά και τη βανίλια.
- Ζυμώνουμε ώσπου το μίγμα να γίνει σκληρό.
- Κόβουμε τη ζύμη σε τέσσερα κομμάτια και με τον πλάστη τα ανοίγουμε ένα - ένα.
- Κόβουμε σε διάφορα σχήματα και τα τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι.
- Αφού ροδίσουν τα βγάζουμε και τα βάζουμε σε σουρωτήρι.
- Τις βάζουμε σε πιατέλα και πασπαλίζουμε με μέλι, καρύδια και κανέλα.