Υλικά
- 250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι Φάρμα Κουκάκη
- 2 κ.σ. μέλι
- 100 γρ. κρύα κρέμα γάλακτος 35%
- 100 γρ. μπισκότα ολικής άλεσης
- Φρέσκα κόκκινα φρούτα
- 1/2 φλ. τριμμένα φιστίκια Αιγίνης
- 150 γρ. μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη
Εκτέλεση
Βάζουμε το γιαούρτι σε ένα μπολ και προσθέτουμε το μέλι.
Ανακατεύουμε τα υλικά και τα τοποθετούμε στο ψυγείο.
Βάζουμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε καθαρό μπολ.
Με ένα σύρμα ή με μίξερ χειρός χτυπάμε την κρέμα γάλακτος.
Προσθέτουμε την χτυπημένη κρέμα γάλακτος μέσα στο μπολ με το γιαούρτι.
Σερβίρουμε σε ατομικά ποτήρια.
Βάζουμε σπασμένα μπισκότα, προσθέτουμε λίγη μαρμελάδα, συνεχίζουμε με λίγη μους και γαρνίρουμε με φρέσκα φρούτα.
Προαιρετικά, προσθέτουμε φυστίκι Αιγίνης.
Τα τοποθετούμε στο ψυγείο για δύο ώρες να παγώσουν.