Υλικά
-
1 πακέτο φύλλο κρούστας
-
1 πακέτο μακαρόνια (για παστίτσιο)
-
2 κ.σ. βούτυρο Φάρμα Κουκάκη
-
5 αυγά
- 200 γρ. Γιαούρτι Φάρμα Κουκάκη
-
2½ φλυτζάνι Γάλα Φάρμα Κουκάκη
-
500-600 γρ. φέτα
-
αλάτι, πιπέρι
-
Μισό φλυτζάνι ελαιόλαδο για τα φύλλα
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα μακαρόνια.
- Ρίχνουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.
- Βάζουμε στην άκρη τα μακαρόνια να κρυώσουν και χτυπάμε τα αυγά και το γιαούρτι σε ένα μπολ.
- Στη συνέχεια, προσθέτουμε το γάλα και το τυρί (τριμμένο).
- Βάζουμε αλάτι και πιπέρι στα μακαρόνια και τα επιστρέφουμε στην κατσαρόλα.
- Ανακατεύουμε μέχρι να πάρουν κρέμα τα μακαρόνια.
- Σε ένα βαθύ ταψί στρώνουμε τα πρώτα έξι φύλλα λαδώνοντάς τα ενδιάμεσα.
- Αδειάζουμε τη γέμιση.
- Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα λαδώνοντας τα ενδιάμεσα.
- Γυρίζουμε τις άκρες των φύλλων στρίβοντάς τα.
- Χαράζουμε την επιφάνεια σε κομμάτια.
- Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για περίπου 1 ώρα.