Υλικά
-
250 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-
2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
-
1 ψητή κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης
-
1 κ.γλ. αλάτι
-
2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
-
160 ml κρέμα γάλακτος light
-
125 γραμ. βούτυρο Φάρμα Κουκάκη
-
1 αυγό
-
100 γραμ. φέτα Φάρμα Κουκάκη
-
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς.
- Ψιλοκόβουμε την πιπεριά.
- Κοσκινίζουμε σε μπολ το αλεύρι και το baking powder.
- Προσθέτουμε την πιπεριά, το αλάτι και το μαϊντανό.
- Σε άλλο μπολ βάζουμε την κρέμα γάλακτος light, το βούτυρο και το αυγό και τα χτυπάμε μέχρι να ενωθούν.
- Κάνουμε λακκούβα στο μπολ με τα στερεά υλικά και προσθέτουμε τα υγρά υλικά.
- Αναμιγνύουμε με κουτάλι.
- Γεμίζουμε τις θήκες για τα muffin μέχρι τη μέση, προσθέτουμε φέτα και καλύπτουμε με το υπόλοιπο μείγμα.
- Ψήνουμε για 12 με 15 λεπτά.