Υλικά
- Τορτίγιες
- 400γρ στραγγιστό γιαούρτι Φάρμα Κουκάκη
- 100γρ καλαμπόκι κονσέρβα
- 2 κ.γ. μουστάρδα
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 ντομάτα και ½ iceberg μαρούλι
- 1 φιλέτο κοτόπουλο
- Χυμό από μισό λεμόνι
- Αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ αδειάζουμε 2 κεσεδάκια γιαούρτι
- Προσθέτουμε την μουστάρδα και το χυμό λεμόνι, αλάτι και πιπέρι
- Ανακατεύουμε
- Ψιλοκόβουμε το μισό iceberg μαρούλι και την ντομάτα
- Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε ελαιόλαδο και τηγανίζουμε το φιλέτο κοτόπουλο
- Βγάζουμε το κοτόπουλο από το τηγάνι και το αλατοπιπερώνουμε
- Στην συνέχεια, κόβουμε το κοτόπουλο σε λεπτές λωρίδες
Σερβίρισμα
- Βάζουμε σε ένα πιάτο μια τορτίγια
- Ρίχνουμε ψιλοκομμένο μαρούλι iceberg και ντομάτα
- Προσθέτουμε το καλαμπόκι και το κοτόπουλο
- Προσθέτουμε την σος από γιαούρτι
- Τέλος τοποθετούμε άλλη μια τορτίγια από πάνω και κόβουμε σε 4 κομμάτια
Δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί τη συνταγή για Τορτίγια Κοτόπουλο με Στραγγιστό Γιαούρτι Κουκάκη