Δελτίο Τύπου Φάρμα Κουκάκη για Συμμετοχή στην Food Expo 2017

  • H Φάρμα Κουκάκη στην Food Expo 2017
  • H Φάρμα Κουκάκη στην Food Expo 2017
  • H Φάρμα Κουκάκη στην Food Expo 2017

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη συμμετοχή της Φάρμα Κουκάκη στην διεθνή έκθεση τροφίμων & ποτών Food Expo που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα στις 18 – 20 Μαρτίου.

Στην έκθεση φιλοξενήθηκαν περισσότεροι από 1.200 Έλληνες και ξένοι εκθέτες ενώ την επισκέφθηκαν 60.000 επαγγελματίες του ευρύτερου κλάδου Τροφίμων & Ποτών και της Εστίασης από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο περίπτερο της Φάρμα Κουκάκη οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με την καθετοποιημένη διαχείριση του γάλακτος – από το χωράφι έως το ράφι – που περιλαμβάνει καλλιέργεια ζωοτροφών και εκτροφή αγελάδων στον κάμπο των Κάτω Αποστόλων του Κιλκίς. Επίσης γνώρισαν και γευτήκανε τα αγνά προϊόντα της εταιρίας όπως γάλα, γιαούρτια, κρέμες, ρυζόγαλο, κακάο, αριάνι, κεφίρ & φυσικούς χυμούς.

Το κοινό της Αθήνας και της νότιας Ελλάδας καθώς και οι επισκέπτες από το εξωτερικό ενθουσιάστηκαν από την γεύση και την ποιότητα των προϊόντων της Φάρμα Κουκάκη και συνάφθηκαν νέες συνεργασίες με αντιπροσώπους και καταστήματα.