Υλικά
- 1 φλιτζ. γάλα πλήρες Φάρμα Κουκάκη
- 3 φλιτζ. κρέμα γάλακτος
- 10γρ. ζελατίνη σε φύλλα
- ⅓ φλιτζ. μέλι
- 4 κ.σ. ζάχαρη άχνη
- 1 πρέζα αλάτι
- γλυκό βύσσινο
Εκτέλεση
- Βάζουμε σε κρύο νερό τα φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν.
- Βάζουμε το γάλα σε μια μικρή κατσαρόλα, προσθέτουμε την ζελατίνη και αφήνουμε για 5 λεπτά να μαλακώσει.
- Βάζουμε την κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί η ζελατίνη.
- Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το μέλι, την άχνη ζάχαρη, το αλάτι κι ανακατεύουμε για περίπου 2 λεπτά.
- Χωρίζουμε την κρέμα σε 6 ποτήρια ή μπολάκια, καλύπτουμε με διαφανή μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 6 ώρες τουλάχιστον.
- Σερβίρουμε βάζοντας πάνω από την κρέμα γλυκό βύσσινο.