Υλικά
- 250 γρ μαργαρίνη
- 3 αβγά
- 2 κούπες ζάχαρη
- 1 κ.γ. μπέικιν
- 3-4 βανίλιες
- 4 κ.σ. καρυδόψιχα
- 4 κ.σ. αμυγδαλόψιχα
- 4 κ.σ. σταγόνες κουβερτούρας
- 4 κ.σ. σταφίδες ξανθές
- 4 κ.σ. ινδική καρύδα
- 200 γρ. γιαούρτι Φάρμα Κουκάκη
- 1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
- 1 κ.γ. ξύσμα πορτοκαλιού
- 1/2 κούπα χυμό και από τα δυο (λεμόνι, πορτοκάλι)
- 500 γρ αλεύρι φαρίνα
Εκτέλεση
- Χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
- Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά.
- Τέλος προσθέτουμε τις βανίλιες και τα ξύσματα.
- Σε άλλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν.
- Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και προσθέτουμε εναλλάξ χυμό-γιαούρτι και αλεύρι μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε τους ξηρούς καρπούς, τις σταφίδες και τις σταγόνες κουβερτούρας και ανακατεύουμε με μια μαρίζ.
- Βάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά έως μία ώρα, ανάλογα τον φούρνο.