Υλικά
- 1 ποτήρι χλιαρό γάλα
- 2 φακελάκια ξηρή μαγιά
- 1 κ.σ. ξίδι
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 500 γρ. αλεύρι
Εκτέλεση
- Ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι, το οποίο προσθέτουμε σταδιακά, ενώ ταυτόχρονα ανακατεύουμε με τα χέρια μας, μέχρι να σχηματιστεί μία ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια.
- Την αφήνουμε σκεπασμένη για 20-30 λεπτά μέχρι να φουσκώσει.
- Λαδώνουμε το ταψί και απλώνουμε τη ζύμη.
- Τοποθετούμε τα υλικά της αρεσκείας μας και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου μισή ώρα.